OXXY CLOUD

Med OXXY CLOUD vill vi ge er precis så mycket (eller lite) ni vill ha i molnet. Placera all er data och alla IT-funktioner hos oss, eller bara utvalda delar.

Låt oss ge er tillgång till den data ni behöver oavsett var ni befinner er eller vilken typ av enhet ni har möjlighet att jobba ifrån.

Administrera alla era mobila enheter som smartphone, paddor bärbara datorer så att de är säkra och fungerande. Skulle ni bli av med er telefon, radera känsligt innehåll på distans, och skulle ni inte hitta den igen, gör den oanvändbar.
Få full kontroll på era datorer, automatiskt installera program utifrån vem som använder datorn, full koll på hur många licenser ni nyttjar. Ominstallera datorer som börjat krångla istället för att felsöka i flera timmar, allt medan ni ägnar er åt något i er verksamhet.

OXXY CLOUD bevarar all er data inom Sveriges gränser, för varför lagra data man är rädd om utomlands när det inte behövs. Vi fokuserar också bara på tjänster och funktioner för slutanvändarna och överlåter driftshall och hårdvara för infrastruktur till andra, så att vi kan bli bättre på det vi gör. Ge er smarta och smidiga funktioner.

OXXY CLOUD – Bekymmersfri IT som får dig att sväva på moln!